pag-pic-vierk-burj

Gold Label Strategy is van naam veranderd,

en is nu te vinden als Savvy 'n Deep. 

In onze snelle, globale, digitale informatie wereld hebben ondernemingen al meer dan genoeg uitdagingen en kansen om relevant en on track blijven. Nu komen daar tevens de economische gevolgen van de Corona crisis bij. 

Genoeg te doen dus op zakelijk vlak, van grote internationale bedrijven of organisaties, midden- en kleinbedrijf, tot zelfstandige praktijken.

Daar kan ik bij helpen.

Als je voor een werk- of bedrijfsgerelateerde uitdaging staat, en daarbij een sparringspartner, feedback, nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, inspiratie, structuur, een steuntje in de rug, of een duwtje vooruit kan gebruiken, dan kan je bij mij terecht.

Zeker als je iemand bent die liever dan een lang traject, na een intensieve sessie zelf aan de slag gaat met de genomen stap en inzichten, en zelf bepaalt of en wanneer nog een stap nodig is 😉.

Gratis Counseling Sessies

Omdat veel mensen en businesses het moeilijk hebben in deze lastige tijden bied ik elke week één gratis online business counseling sessie aan van een uur.

Ga naar de Agenda om een beschikbare tijd kiezen, en geef in het veld 'opmerkingen' je motivatie aan.

Business Tools

Goede, professionele tools, structuren en methoden zijn belangrijk.

Ze zorgen ervoor dat je overzicht houdt, dat je effectief je doel bereikt, ze hebben waardevolle extra nevendoelen, en zijn het liefst ook nog origineel, inspirerend en leuk om te gebruiken!

Ik houd zelf ook niet van saaie sessies waarin je de werkvormen en opdrachten al ver van te voren kan uittekenen 😎...

meer informatie over business tools>

Gratis Counseling Sessies

Omdat veel mensen en businesses het moeilijk hebben in deze lastige tijden bied ik elke twee weken één gratis online business counseling sessie aan.

Ga naar de Agenda om een beschikbare tijd kiezen, en geef in het veld 'opmerkingen' je motivatie aan.

About Me

Creative entrepreneur & business counselor

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk.

Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, business counselor en creatieve e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

meer informatie over mezelf >

Core Values

Integriteit, Compassie, Creativiteit & Humor

Mijn core values zijn de belangrijkste waarden waar ik professioneel voor sta.

Dit zijn integriteit, als leidraad bij mijn keuzes en als zekerheid naar mijn klanten, compassie door mijn emotionele betrokkenheid en inlevingsvermogen, creativiteit vanwege mijn behoefte om te creëren en aan originaliteit, en tenslotte humor!

Want zoals A.C. Clarke al zei; de beste manier om een probleem op te lossen is om de humor ervan te ontdekken 😉.

© website designed and created by Pascall de Groen