pag-pic-vierk-burj

Gold Label Strategy is van naam veranderd,

en is nu te vinden als Savvy 'n Deep. 

In onze snelle, globale, digitale informatie wereld hebben ondernemingen al meer dan genoeg uitdagingen en kansen om relevant en on track blijven. Nu komen daar tevens de economische gevolgen van de Corona crisis bij. 

Praktisch, helder en onverwacht diep business advies.
Als je voor een werk-, of bedrijfsgerelateerde uitdaging staat, en daarbij een sparringspartner, feedback, praktische en diepe inzichten, nieuwe ideeën, inspiratie, structuur, een steuntje in de rug, of een duwtje vooruit kan gebruiken.

Gratis Counseling Sessie

Elke maand bied ik een gratis business counseling sessie aan.

Je kan me daarvoor mailen, of in de agenda in het veld 'opmerkingen' je motivatie aangeven om daarvoor in aanmerking te komen.

Business Tools

Goede, professionele tools, structuren en methoden zijn belangrijk.

Ze zorgen ervoor dat je overzicht houdt, dat je effectief je doel bereikt, ze hebben waardevolle extra nevendoelen, en zijn het liefst ook nog origineel, inspirerend en leuk om te gebruiken!

Ik houd zelf ook niet van saaie sessies waarin je de werkvormen en opdrachten al ver van te voren kan uittekenen 😎...

meer informatie over business tools>

Gratis Counseling Sessie

Elke maand bied ik een gratis business counseling sessie aan.

Je kan me daarvoor mailen, of in de agenda in het veld 'opmerkingen' je motivatie aangeven om daarvoor in aanmerking te komen.

About Me

Creative entrepreneur & business counselor

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk.

Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, business counselor en creatieve e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

meer informatie over mezelf >

Core Values

Helderheid, Creativiteit, Integriteit & Humor

Mijn core values zijn de belangrijkste waarden waar ik professioneel voor sta.
Helderheid of duidelijkheid door te verbinden met je 'why' en je onderliggende waarden en dynamieken, altijd effectief en interessant!
Creativiteit is belangrijk vanwege mijn behoefte om te creëren, maar ook om vragen op een originele manier te bekijken. Voor mij ligt dit dicht tegen intuïtie aan.
Integriteit is leidraad bij mijn keuzes en geeft betrouwbaarheid en zekerheid naar mijn klanten.
En last but certainly not least humor! Want zoals A.C. Clarke al zei; de beste manier om een probleem op te lossen is om de humor ervan te ontdekken 😉.

© website & webshop designed and created by Pascall de Groen