Positiviteit, huisstijl & Italiaanse meren

blog_italiaanse-meren_dec20

Vorige maand heb ik besloten om positiever te zijn.
Nu bekijk ik eigenlijk alles wel genuanceerd, en vallen mij achterliggende intenties en inzet ook altijd op.

Zo neem ik mijn petje af voor iedereen, van personen, bedrijven, tot overheid, die in een volkomen nieuwe onbekende situatie toch beleid uitstippelt en stappen vooruit neemt. Zoals nu bijvoorbeeld met het uitrollen van vaccins.

Stappen die nieuwe vragen opwerpen en andere resultaten kunnen hebben dan verwacht. Terwijl degenen voor wie je het doet kritisch zijn, misschien wel bang, moe, en eigenlijk vooral terug willen naar ‘normaal’. Of terug naar ‘normaler’, als we de leermomenten, kansen en nieuwe ontwikkelingen die er ook zijn meenemen.

Positiever dus. En dat wilde ik ook meer zien in en uitstralen met Savvy ‘n Deep.

Daarvoor ben ik eerst teruggegaan naar mijn resources: wat maakt me blij, waarmee kan ik bijtanken, waar voel ik me goed bij?
Iedereen heeft zijn eigen hulpbronnen; of het nu sporten is, met de hond wandelen, een boek lezen, een bijzonder kristal, of iets heel anders. Alleen al bij het op een rijtje zetten van je resources voel je je een stuk beter.

Ik kwam uit bij de foto bij dit stukje: hemelsblauwe lucht boven een zonlicht reflecterend, schitterend Italiaans meer. Positiever kan het niet voor mij!

Zowel de kleur blauw, als zonlicht op het blauwe water heb ik daarna verwerkt in mijn logo en huisstijl, en elke keer als ik ernaar kijk zie ik het meer voor me en ben ik happy. En positief.
Mission accomplished 😁.