Blijf even bij je vraag …

blog_blijfbijjevraag_mrt22

Hoe is het met je? Hoe gaat het met je werk, praktijk of bedrijf?
Na twee jaar onvoorstelbare maatregelen hebben we onze vrijheid bijna geheel weer terug. Maar zijn we weer terug bij normaal?

Zijn de aanpassingen die je de afgelopen twee jaar hebt gedaan blijvend, met andere klanten, doelen, processen of ideeën? Wordt je alweer ingehaald door kostenstijgingen, personeelstekorten en inkoopproblemen? En dan hebben we het nog niet eens over de oorlog en gevolgen daarvan…

Af en toe houd ik een kleine check-up met mezelf, om te kijken hoe het gaat. Waarbij ik niet meteen naar oplossingen of antwoorden ga, maar juist even bij de vraag blijf.
Dat kan op verschillende manieren; deze keer gebruikte ik Lego. Met de vraag in mijn hoofd ben ik op mijn gevoel gaan bouwen (zie de foto boven deze post).

Daarna reflectie; wat zie ik in wat ik heb gemaakt, wat betekent het?
Super inzichtrijk en leerzaam als acceptatie van wat er is en waar je nu staat. Hetgeen de basis is voor vastberadenheid; waar je naartoe wilt en je volgende stap.

Heb je een (business) vraag, concreet of kan je je vinger er niet precies op leggen, en wil je eens sparren of reflecteren daarover (met of zonder Lego 😉)?

Ik blijf samen met jou bij je vraag.

Mail naar pascall@savvyndeep.com of plan een sparring- of business counseling sessie in de agenda op www.savvyndeep.com/agenda.

By the way, elke maand bied ik een gratis counseling-sessie aan. Je kan me mailen, of in de agenda in het veld 'opmerkingen' je motivatie aangeven om in aanmerking te komen.
.
.
.
#hoegaathetmetje #blijfevenbijjevraag #sparringsessie #businesscounseling #businesscoaching #ondernemen #savvyndeep