vierk-meer

Business Counseling

In onze snelle, globale, digitale informatie wereld hebben ondernemingen al meer dan genoeg uitdagingen en kansen om relevant en on track blijven.

Nu komen daar tevens de economische gevolgen van de Corona crisis bij.

Op de korte termijn betekent dit een focus op cashflow-management, kostenbeheer en haalbare verkopen of dienstverlening, met het welzijn van medewerkers, klanten en stakeholders als uitgangspunt.

Voor de middellange termijn het nalopen van je business model; welke onderliggende waarheden of aannames zijn veranderd, welke nieuwe kansen en ontwikkelingen dienen zich aan, en wat betekent dat voor de elementen van je business model? Hoe voer je noodzakelijke en gewenste aanpassingen door zonder de hart en ziel van je organisatie te verliezen? En dat terwijl je 'business as usual' zoveel mogelijk moet doorgaan...

Daarnaast moet je ook nog de tijd en resources vinden voor lange termijn innovatie en ontwikkeling.

Genoeg te doen dus op zakelijk vlak, van grote internationale bedrijven of organisaties, midden- en kleinbedrijf, tot zelfstandige praktijken.

Daar kan ik bij helpen.

Als je voor een werk- of bedrijfsgerelateerde uitdaging staat, en daarbij een sparringspartner, feedback, nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, inspiratie, structuur, een steuntje in de rug, of een duwtje vooruit kan gebruiken, dan kan je bij mij terecht.

Zeker als je iemand bent die liever dan een lang traject, na een intensieve sessie zelf aan de slag gaat met de genomen stap en inzichten, en zelf bepaalt of en wanneer nog een stap nodig is 😉.

In mijn business counseling krijg ik vragen over uiteenlopende onderwerpen, variërend van het meedenken met de opzet van een nieuw idee of een nieuwe praktijk, het evalueren van de positie van en bedreigingen voor een team in een internationale organisatie, het structureren van een beoordelingsproces, tot het 'overwinnen' van weerstand bij verandering.

Een diversiteit die ik erg leuk vind, en waarin mijn kwaliteiten, brede achtergrond en ervarng goed van pas komen om te inspireren, enthousiasmeren, overzicht of inzicht te geven, kortom te helpen om een stap verder te komen!

Afspraken met mij zijn een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk, waarin ik niet alleen in ga op de vraag van de cliënt, maar ook mogelijke onderliggende vragen en waarden, en overkoepelende structuren en systemen meeneem.

Jouw vraag bepaalt welke structuren, tools en methoden ik gebruik. Deze leg ik ook uit; na de sessie kan je de tools in het algemeen zelfstandig verder blijven gebruiken.

meer informatie over business tools > 

Gratis Counseling Sessies

Omdat veel mensen en businesses het moeilijk hebben in deze lastige tijden bied ik elke maand één gratis online business counseling sessie aan.

Ga naar de Agenda om een beschikbare tijd kiezen, en geef in het veld 'opmerkingen' je motivatie aan.

In een vrijblijvend intake-gesprek krijg ik een idee van je vraag en jij van mijn werkwijze, en kunnen we een afspraak maken voor een business counseling sessie.

Business counseling sessies duren ongeveer twee uur, met ruimte voor uitloop, tegen een tarief van 100 euro per uur (ex BTW en reiskosten).
In Hilversum heb ik een eigen ruimte ter beschikking die ruim is (1,5 meter afstand is geen probleem), licht en goed ventileerbaar. En natuurlijk kunnen we ook online afspreken.

Ook met teams werk ik graag. In het algemeen als gevolg van de input of vragen van een teamleider.
Zo heb ik onder andere (team)workshops gegeven voor strategie-bepaling, teambuilding, motivatie, probleemoplossing, en het opzetten van een business model. Soms geef ik ook nog wel eens training en uitleg in een bepaalde tool of methode.

Tarieven voor een teamsessie variëren per onderwerp, aantal mensen, locatie, tijdsduur en gebruikte tools.

Gratis Counseling Sessies

Omdat veel mensen en businesses het moeilijk hebben in deze lastige tijden bied ik elke week één gratis online business counseling sessie aan van een uur.

Ga naar de Agenda om een beschikbare tijd kiezen, en geef in het veld 'opmerkingen' je motivatie aan.

vierk-me3

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, consultant en e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

Ik kan me goed inleven, structureren, snel tot de kern komen en creatief out-of-the-box denken. Wat er samen met mijn kennis en ervaring ertoe heeft geleid dat ik de laatste jaren meer en diepgaander advies ben gaan geven.

meer informatie over mezelf > 

© website designed and created by Pascall de Groen