vierk-meer

Business Counseling

Praktisch, helder en onverwacht diep business advies.
Als je voor een werk-, of bedrijfsgerelateerde uitdaging staat, en daarbij een sparringspartner, feedback, praktische en diepe inzichten, nieuwe ideeën, inspiratie, structuur, een steuntje in de rug, of een duwtje vooruit kan gebruiken.

Zeker als je iemand bent die liever dan een lang traject, na een intensieve sessie zelf aan de slag gaat met de genomen stap en inzichten, en zelf bepaalt of en wanneer er nog een stap nodig is 😉.

Als business counselor krijg ik vragen over uiteenlopende onderwerpen, variërend van het meedenken met de opzet of het uitrollen van een nieuw idee of product, het evalueren van de positie van een team in een internationale organisatie, het structureren van een beoordelingsproces, het 'overwinnen' van weerstand bij verandering, tot hoe (meer) klanten te krijgen.

Een diversiteit die ik erg leuk vind, en waarin mijn kwaliteiten, brede achtergrond en ervaring goed van pas komen om te inspireren, enthousiasmeren, overzicht of inzicht te geven, kortom te helpen om een heldere stap verder te komen!

Afspraken met mij zijn een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk, waarin ik niet alleen in ga op de vraag, maar ook achterliggende vragen, waarden en dynamieken, en overkoepelende structuren en systemen meeneem.

Jouw vraag bepaalt welke structuren, tools en methoden ik gebruik. Deze leg ik ook uit; na de sessie kan je de tools in het algemeen zelfstandig verder blijven gebruiken.

meer informatie over business tools > 

Gratis Counseling Sessie

Elke maand bied ik een gratis business counseling sessie aan.

Je kan me daarvoor mailen, of in de agenda in het veld 'opmerkingen' je motivatie aangeven om daarvoor in aanmerking te komen.

In een vrijblijvend intake-gesprek krijg je een idee van mijn werkwijze en kunnen we een afspraak maken voor een business counseling sessie. Je kan ook meteen kiezen voor een sparring- of business counseling sessie.

Een sessies duurt ongeveer twee uur.
In Hilversum heb ik een heerlijke eigen ruimte ter beschikking die ruim is, licht en goed ventileerbaar. En natuurlijk kunnen we ook online afspreken.

Tarief: € 200 per sessie.

Ook met teams werk ik graag. In het algemeen als gevolg van de input of vragen van een teamleider.
Zo heb ik onder andere (team)workshops gegeven voor strategie-bepaling, teambuilding, motivatie, probleemoplossing, en het opzetten van een business model. Soms geef ik ook nog wel eens training en uitleg in een bepaalde tool of methode.

Tarieven voor een teamsessie variëren per onderwerp, aantal mensen, locatie, tijdsduur en gebruikte tools.

vierk-me3

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, consultant en e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

Ik kan goed helderheid brengen, inleven, structureren, snel tot de kern komen en creatief out-of-the-box denken. Wat er samen met mijn kennis en ervaring ertoe heeft geleid dat ik de laatste jaren meer en diepgaander advies ben gaan geven.

meer informatie over mezelf > 

© website & webshop designed and created by Pascall de Groen