home-me3

Business Counseling

Strategisch, praktisch, creatief en diepgaand

Advies, feedback en sparringspartner voor alle business vragen in een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk. Met een focus op nieuwe concepten, diensten en producten, strategie, en transformatie.

In onze snelle, globale, digitale informatie wereld hebben ondernemingen al meer dan genoeg uitdagingen om relevant en on track blijven.

Nu daar de economische gevolgen van de Corona crisis bijkomen zullen we helemaal aan de slag moeten. Zowel met korte termijn cashflow-management, middellange termijn pivoting, als langere termijn innovatie, met het welzijn van medewerkers, klanten en stakeholders als uitgangspunt.

Daar kan ik bij helpen.

home-me3

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, consultant en e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

Ik kan me goed inleven, structureren, snel tot de kern komen en creatief out-of-the-box denken. Wat er samen met mijn kennis en ervaring ertoe heeft geleid dat ik de laatste jaren meer en diepgaander advies ben gaan geven.

meer informatie over mezelf > 

In een business counseling sessie (een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk) ga ik niet alleen in op de vraag van de klant, maar neem ik onderliggende vragen en waarden, en overkoepelende structuren en systemen ook mee.
Met als doel om naast zakelijk advies (meer) rust, vertrouwen, inzichten, ideeën en next steps te geven.

Een business counseling sessie is maatwerk. In een vrijblijvend intake- en kennismakingsgesprek krijg ik een idee van je vraag en jij van mijn werkwijze, en kunnen we een afspraak maken voor meestal één of soms meteen een aantal business counseling sessies.

Deze sessies zijn interactief, persoonlijk, verrassend en effectief. Jouw vraag, achtergrond en situatie bepalen of en welke structuren, tools en methoden ik aandraag. De tools zelf leg ik ook uit; na de sessie kan je deze in het algemeen zelfstandig verder blijven gebruiken.

meer informatie over business tools > 

Business counseling sessies duren ongeveer twee uur, met ruimte voor uitloop, tegen een tarief van 110 euro per uur (ex BTW en reiskosten).

Een aantal voorbeelden van (recente) sessies zijn;

  • een leidinggevende helpen om het Covid19-virus een plek te geven in zijn korte en middellange termijn planning,
  • adviseren over het internationaal uitrollen van een (internationaal) management spel,
  • als sparringspartner fungeren voor een nieuw business concept van een consultant die zijn organisatie breder wilde positioneren en vroeger in het beslissingstraject van de klant wilde gaan zitten,
  • in een Lego Serious Play workshop met alle medewerkers van een klein bedrijf hun verbindende waarden en missie ontdekken,
  • een professional motiveren om haar hobby te combineren met haar nieuwe praktijk, en schetsen hoe ze dat kon doen voor welke klanten.

Ben je als zelfstandige of organisatie zwaar getroffen door de Corona-crisis, neem dan contact op met me voor een gereduceerd business counseling tarief, op pascall@savvyndeep.com.

© website designed and created by Pascall de Groen