vierk-meer

Business & Systemische Counseling

Diepe en praktische counseling bij organisatie- of werkgerichte vragen.
Zakelijke en systemische verheldering.

Sommige uitdagingen kom je steeds opnieuw tegen.
Zoals product-ideeën die je maar niet gelanceerd krijgt. Processen die niet willen lopen. Een type klant waar je altijd problemen mee hebt, of een bepaalde rol binnen een organisatie of een team.
Misschien heb je al tijden iets in je hoofd maar weet je niet hoe je de eerste stap moet nemen. Of gaat die stap juist wel maar voelt het uiteindelijk steeds niet goed genoeg.

Bij die uitdagingen en vragen waar geen eenduidige of makkelijke oplossingen voor zijn kan ik je assisteren, helpen kijken naar wat je eigenlijke vraag is en welke stap je kan nemen.
Ik combineer daarvoor de structuur, business modellen en processen van business consultancy met de intuïtieve en persoonlijke dynamieken van systemisch werk.

Naast de systemische insteek gebruik ik, afhankelijk van de vraag, nog een aantal andere tools en methoden. Zoals het Business Model Canvas, of Barrett Cultural Values, of de Lego Serious Play methode.
Als ik ze gebruik dan leg ik ze ook uit; na de sessie kan je deze tools in het algemeen zelf verder blijven gebruiken.

Meer informatie over de tools en methoden die ik vaak gebruik >>.
Bekijk de tools in de webshop >>.

In Hilversum heb ik een heerlijke eigen ruimte ter beschikking die ruim is, licht en goed ventileerbaar. En we kunnen ook online afspreken.

In de Agenda kan je een afspraak inplannen voor een sessie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur, als je liever eerst even kennismaakt. Ik ben ook bereikbaar op pascall@savvyndeep.com.

Het tarief voor een één-op-één sessie van 2,5 uur in Hilversum is € 215 per sessie.
Tarieven voor een teamsessie variëren per onderwerp, aantal mensen, locatie, tijdsduur en gebruikte tools.

Gratis Counseling Sessie

Elke twee maanden bied ik een gratis business counseling sessie aan.

Je kan me daarvoor mailen, of in de agenda in het veld 'opmerkingen' je motivatie aangeven om in aanmerking te komen.

me3_aug22

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, pricing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, systemisch business counselor en creatieve e-commerce ondernemer.

me3_aug22
© website & webshop designed and created by Pascall de Groen