vierk-me5

About Me

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, pricing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, business counselor en creatieve e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

vierk-me5

Mijn hoofdtaak is al een tijd om mijn gezin met vier kinderen in goede banen (proberen 😉) te leiden. Hetgeen meteen de reden was om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan; flexibiliteit is voor mij onmisbaar. En hoewel ik het onderdeel zijn van een groot bedrijf altijd erg leuk vond, geniet ik nu ook van de zelfstandigheid, diversiteit en wendbaarheid van het ondernemerschap.

Naast het geven van training en het begeleiden van ondernemingen en professionals run ik tevens twee e-commerce webshops, waarbij ik samenwerk met internationale partners; de webshop van Savvy 'n Deep (eerst onder de naam Gold Label Creation) en Coaching Tools Benelux.

Waarbij ik het meeste zelf doe of mezelf heb aangeleerd. In eerste instantie vanuit kostenoverwegingen, maar daarna steeds meer omdat ik graag in heel diverse onderwerpen duik en door mijn brede achtergrond al een goede basis heb.

Activiteiten zoals het opzetten en aanpassen van een business model, strategie, internationale import en export, product- en diensten ontwikkeling, het geven van trainingen, consultancy en coaching, merkregistratie, ontwerpen en maken van logo's en websites/shops, fotograferen, marketing, communicatie, financien, fulfillment, voorraadbeheer en een goede structuur.

Kennis en ervaringen die ik graag deel met mijn cliënten.

Met daarbij als uitgangspunt waarom ik al dit allemaal doe; enerzijds de uitdaging om binnen mijn (kern)waarden helderheid, creativiteit, integriteit en humor, mijn eigen bedrijf op te bouwen en mijn merk neer te zetten. Maar vooral mijn missie om zeker in deze tijd van polarisatie en verharding, een bijdrage te leveren aan een meer empathische en begripvolle maatschappij.

Mijn bedrijfseconomische achtergrond heb ik met veel plezier aangevuld met diverse certificaties en opleidingen, onder andere over strategie (Masterclass Business Model Canvas), bedrijfscultuur (practitioner Barrett Cultural Value tools), professionele ontwikkeling (practitioner Business Model You) en systemisch werk (diverse opleidingen voor systemisch werk), en met veelzijdige en mooie tools en methoden zoals Lego Serious Play (gecertificeerd trainer & facilitator).

Kennis, tools en methoden die ik graag verrassend combineer, en inzet waar ze effectief en inspirerend inzichten en ideeën genereren.

meer informatie over de business tools en methoden die ik gebruik >

Ik kan goed helderheid brengen, inleven, structureren, snel tot de kern komen en creatief out-of-the-box denken. Wat er samen met mijn kennis en ervaring ertoe heeft geleid dat ik de laatste jaren meer en diepgaander advies ben gaan geven.

In een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk ga ik dan niet alleen in op de vraag van de klant, maar neem ik onderliggende vragen, waarden en dynamieken, en overkoepelende structuren en systemen ook mee.
Met als doel om naast zakelijk advies (meer) helderheid, rust, vertrouwen, inzichten, ideeën en next steps te geven.

meer informatie over business counseling >

Core Values

Helderheid, Creativiteit, Integriteit & Humor

Mijn core values zijn de belangrijkste waarden waar ik professioneel voor sta.
Helderheid of duidelijkheid door te verbinden met je 'why' en je onderliggende waarden en dynamieken, altijd effectief en interessant!
Creativiteit is belangrijk vanwege mijn behoefte om te creëren, maar ook om vragen op een originele manier te bekijken. Voor mij ligt dit dicht tegen intuïtie aan.
Integriteit is leidraad bij mijn keuzes en geeft betrouwbaarheid en zekerheid naar mijn klanten.
En last but certainly not least humor! Want zoals A.C. Clarke al zei; de beste manier om een probleem op te lossen is om de humor ervan te ontdekken 😉.

vierk-me
© website & webshop designed and created by Pascall de Groen