home-me5

Check ☑

Een overzicht van mijn websites en webshops:

-  Savvy 'n Deep, business tools & counseling

- Gold Label Creation, webshop voor visuele management games & tools. Ook de webshop van Savvy 'n Deep.

- Coaching Tools Benelux, webshop cq outlet voor de coaching tools van Points of You (Benelux), zoals de Coaching Game

About Me

Ik ben een enthousiaste generalist. Met meer dan 25 jaar ervaring in onder andere business development, marketing, pricing, het geven van training, consultancy, begeleiding, (web)design en systemisch werk. Voor grote bedrijven als Cap Gemini en Dell en de laatste jaren als zelfstandig trainer, business counselor en creatieve e-commerce ondernemer, in samenwerking met internationale partners.

home-me5

Mijn hoofdtaak is al een tijd om mijn gezin met vier kinderen in goede banen (proberen 😉) te leiden. Hetgeen meteen de reden was om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan; flexibiliteit is voor mij onmisbaar. En hoewel ik het onderdeel zijn van een groot bedrijf altijd erg leuk vond, geniet ik nu ook van de zelfstandigheid, diversiteit en wendbaarheid van het ondernemerschap.

Naast het geven van training en het begeleiden van ondernemingen en professionals run ik twee e-commerce webshops, waarbij ik samenwerk met internationale partners.
Daarbij besteed ik tot nu toe alleen het maken van een jaarrekening uit. In eerste instantie vanuit kostenoverwegingen, maar daarna steeds meer omdat ik het leuk vind om in heel diverse onderwerpen te duiken en door mijn brede achtergrond al een goede basis heb.

Activiteiten zoals het opzetten en aanpassen van een business model, strategie, internationale import en export, product- en diensten ontwikkeling, het geven van trainingen, consultancy en coaching, merkregistratie, ontwerpen en maken van logo's en websites/shops, fotograferen, marketing, communicatie, financien, fulfillment, voorraadbeheer en een goede structuur.

Ervaringen die ik graag deel met mijn klanten.

Check ☑

Een overzicht van mijn websites en webshops:

-  Savvy 'n Deep, business tools & counseling

- Gold Label Creation, webshop voor visuele management games & tools. Ook de webshop van Savvy 'n Deep.

- Coaching Tools Benelux, webshop cq outlet voor de coaching tools van Points of You (Benelux), zoals de Coaching Game

Mijn bedrijfseconomische achtergrond heb ik met veel plezier aangevuld met diverse certificaties en opleidingen, onder andere over strategie (Masterclass Business Model Canvas), bedrijfscultuur (practitioner Barrett Cultural Value tools), professionele ontwikkeling (practitioner Business Model You) en systemisch werk (opleiding Systemische Intelligentie), en met veelzijdige en mooie tools en methoden zoals Lego Serious Play (gecertificeerd trainer & facilitator).

Kennis, tools en methoden die ik graag verrassend combineer, en inzet waar ze effectief en inspirerend inzichten en ideeën genereren.

meer informatie over de business tools en methoden die ik gebruik >

Ik kan me goed inleven, structureren, snel tot de kern komen en creatief out-of-the-box denken. Wat er samen met mijn kennis en ervaring ertoe heeft geleid dat ik de laatste jaren meer en diepgaander advies ben gaan geven.

In een combinatie van consultancy, coaching en systemisch werk ga ik dan niet alleen in op de vraag van de klant, maar neem ik onderliggende vragen en waarden, en overkoepelende structuren en systemen ook mee.
Met als doel om naast zakelijk advies (meer) rust, vertrouwen, inzichten, ideeën en next steps te geven.

meer informatie over business counseling >

Core Values

Integriteit, Compassie, Creativiteit & Humor

Mijn core values zijn de belangrijkste waarden waar ik professioneel voor sta.

Dit zijn integriteit als leidraad bij mijn keuzes en als zekerheid naar mijn klanten, compassie door mijn emotionele betrokkenheid, creativiteit vanwege mijn behoefte om te creëren en aan originaliteit, en tenslotte humor!

Want zoals A.C. Clarke al zei; de beste manier om een probleem op te lossen is om de humor ervan te ontdekken 😉.

home-me
© website designed and created by Pascall de Groen